Johnson naar Erdogan

Johnson naar Erdogan

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!

Dit is gewoon té mooi om waar te zijn. Boris Johnson wint eerst “The Spectator’s president Erdogan offensive poetry competition” en wordt vervolgens minister van buitenlandse zaken. En om het helemaal af te toppen is zijn eerste officiële buitenlandse bezoek ook nog eens aan Turkije.

Ik hoop van harte dat hij de man is die hij zegt te zijn en dat hij zijn gedicht bij de eerste kennismaking met Erdogan reciteert. Dan neem ik al mijn slechte gedachtes en woorden over hem acuut terug en zal ik hem en zijn beleid voortaan vanuit een positieve grondhouding bejegenen.

Aan de andere kant hoop ik dat Erdogan de eikel is die hij lijkt te zijn en dat hij Johnson na zijn landing op Turkse bodem direct laat arresteren. Om hem vervolgens voor de rechter te dagen en net als Can Dündar, een journalist, te veroordelen tot 9000 euro, en ohja er loopt ook nog een ander proces tegen hem waar hij levenslang kan krijgen.

Of Kemal Kilicdaroglu, oppositieleider van de CHP, die 50000 lira, ongeveer 15-16 duizend euro, boete opgelegd kreeg voor het gebruiken van de feitelijk correcte betiteling “wannabe-dictator” toen hij geitenneuker Erdogan beschreef.

U begrijpt, ik kijk erg uit naar de komende jaren want Johnson zal hopeloos de fout in gaan en links en rechts stapels mensen tot op het bot beledigen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s