’t mot maar

’t mot maar

Wie van jullie heeft de EK-finale gezien? Ik heb hem toch maar voor een deel gekeken, ik dacht: ’t mot maar. Vooral het begin was hilarisch naast de heer Guetta die een lekker deuntje deed schallen door het stadion, jaja; ’t mot maar, heb ik vooral gelachen om de motten.
Wat waren het er veel, binnengevlogen omdat de nacht ervoor de lampen in het stadion aan waren gebleven. Met man en macht heeft de organisatie nog geprobeerd de motten weg te vegen of op te zuigen. Dat is bijzonder slecht gelukt, een echte blamage voor de organisatie. Toen Ronaldo voor de derde keer ter aarde stortte, net voor zijn wissel, zag het er echter bijzonder koddig uit met een mot die zijn gezicht besloot te bezoeken. Maar ik werd vooral blij omdat Dorus meteen in mijn gedachten kwam. https://www.youtube.com/watch?v=XgQo0tz0UJc ik heb de hele avond dat wijsje niet meer uit mijn hoofd gekregen
Zo ziet u maar, “we” zijn er niet bij maar toch zijn er lichtpuntjes. De eerste helft die nu net klaar is, is daarentegen dusdanig saai dat ik het einde van de wedstrijd laat voor wat het is. Ik sluit af in de hoop dat de Fransen winnen en Mothra, Parijs niet overneemt.
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s